Down Cafe’de buluştular

14.08.2013 12:55:56

Down Cafe’de buluştular

down_dogaAdana’da doğa sporlarının tüm branşlarında faaliyet gösteren, Everest Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, kulüp yönetim kurulu ve üyeleriyle beraber “Sosyal Sorumluluk Projeleri” kapsamında Adana Down Cafe’ye destek olmak adına 120 kişilik katılım ile akşam yemeği etkinliğini gerçekleştirdi.

Down sendromlu gençlerin yemek servisi yaptığı ve lezzetli yemekleri ile Adana’lılara güzel bir damak tadı sunan Down Cafe, bu defa Everest Dağcılık ve Doğa Sporları kulübünü ağırladı. Aralarında Adana’lı sanatçı Serhan Kelleözü’nünde bulunduğu misafirler, yemeğin ardından Down Sendromlu gençlerle müzik dinletisi eşliğinde unutulmaz bir akşam yaşadı.

VARLIĞINI SÜRDÜRMELİ

Everest olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini, kulüp bünyesinde sosyal projeler kadrosu ile gönüllülük esasıyla etkinlikler yapmayı görev edindiklerini söyleyen Everest Dağcılık ve Doğa Sporları kulübü Kulüp Başkanı Fatih Kurt, “ Kulüp olarak  her ayın son cuma akşamı Down Cafe’nin varlığını devam ettirebilmesi için Down Cafe’de buluşuyoruz. Down Sendromlu kardeşlerimizle sohbet etmek, yüzlerinde küçük de olsa bir gülümseme oluşturmak için orada oluyoruz. Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan Down Cafe’nin sabit giderlerini de göz önünde bulundurarak Down Cafe faaliyetlerimize devam edeceğiz ve tüm Adanalıları bu etkinliğimize destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

downcafeSOSYAL SORUMLULUK

Dağcılık, doğa yürüyüşleri, rafting, yamaç paraşütü, oryantiring, dalış ve mavi tur gibi branşlarda aktif olarak faaliyet  gösteren Everest Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Sosyal Sorumluluk Projeleri Kapsamında; huzurevi ziyaretleri, çocuk esirgeme kurumu ziyaretleri, kan bağışı, köy okullarına kütüphane kurulması, lösemili çocuklara müzik dinletisi gibi etkinlikleri gerçekleştirdiği için Adanalı doğaseverlerin gönüllerinde taht kurmanın mutluluğunu yaşamaktadırlar.



1

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

2

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

3

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

4

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

5

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA