Tarih: 28.04.2015 10:24

DSP İl Başkanından CHP adayına Yanıt

Facebook Twitter Linked-in

 DSP Adana İl Başkanı Fatma Altınok,bazı yaygın yerel gazetelerde çıkan “DSP’liler CHP’ye Destek veriyor” haberlerin asılsız olduğunu belirterek,haber konu olan kişilerin 1999 yılından beri  partiyle hiçbir ilişkilerinin kalmadığını söyledi

Altınok,yazılı açıklamasında DSP’yle hiçbir alakası olmayan kişilerin sadece Kamuoyuın da gündem yaratma amacıyla partilerinin adını kullanarak gündeme gelmek istediklerini savundu. Altınok şöyle dedi:

“DSP Sol’un tek kalesidir. DSP’nin yükselişini hazmedemeyen bazı kişiler bu tür asılsız haberlerle insanları kandırıyorlar. DSP’nin kendisine güvenmiş  14 tane Adana  Milletvekili adayları ile 7 Haziran tarihinde yapılacak olan Genel seçimlere girecektir.Bu seçimde başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz.Rahmetli Kurucu Genel Başkanımız Bülent Ecevit’in bize miras bıraktığı Ak Güvercin’e sahip çıkmak bizim asli görevlerimizden biridir. DSP’yle üye olmayan insanlar asılsız beyanatlar vererek kamuoyuna yanıltmaktan  başka bir şey değildir.”

Türkiye’yi yönetmeye talip olduklarını dile getiren Altınok“Türkiye son 12 yıldır karanlık bir geleceğe doğru sürükleniyor. Bizler ise ülkemizi ve halkımızı bu karanlık yoldan çıkarıp, rahmetli kurucu genel başkanımız Bülent Ecevit’in izinde aydınlık bir geleceğe çıkarmak istiyoruz. Bunun için Türkiye’de 550 Milletvekili adayımızla.  İnşallah Halkımız 7 Haziran’da en doğru seçimi yapacak ve ülkemiz yeniden refaha kavuşacak” dedi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —