Tarih: 18.06.2013 23:12

Duran ve Yürüyen Adana

Facebook Twitter Linked-in

Adana(Ulus)--
yatan_adam
İstanbul Taksim Gezi eylemlerine tam destek veren Adanalılar, İstanbul Taksim’de dün başlayan “Duran Adam” eylemine de tam destek verdi. Atatürk Parkı’nda toplanan Adanalılar da Duran adam oldu. Yüzlerce Adanalı Atatürk Parkı’nda eylemlerini bu kez “Duran Adam” olarak sürdürüyor.duran_adana

Öte yandan Atatürk Parkı’nda “Duran Adam” eylemine katkı veren Adanalılar Mavi Bulvarda yürüyüş eylemi de gerçekleştirdi. Yüzlerce araç da konvoy yaparak eylemlere destek veriyor. Yürüyüşte Adanalılar sloganlar atarak iktidara tepkilerini sürdürüyor.

BEYAZ ÖNLÜKLÜ DURAN ADAM

Taksim gezi Parkı eylemlerinde yaralanan direnişçilere yardımcı olduğu için Sağlık Bakanlığı tarafından fişlenen doktorlara, gözaltına alınan gönüllü sağlıkçılara destek olmak ve Hipokrat yeminine sahip çıkmak adına Sağlık Öğrencileri de 'Duran Adam' eylemine destek veriyor. Atatürk Parkında Plastik kelepçe ve Beyaz Önlükleriyle eylem başlatay Tıp öğrencileri ''İnsanlık Nöbeti'' tutacağız. Halka ve doktorlara uygulanan Polis şiddetine karşı duruyoruz.' dediler.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —