Eğitim Siyasetçilerin 2 Dudağı arasında

18.11.2013 02:11:45

Eğitim Siyasetçilerin 2 Dudağı arasında

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, 'Eğitim sistemi siyasetçilerin iki dudağı arasında olabilecek bir şey değildir.' dedi.

tekin_cihanGürsel Tekin, Alevi Bileşenleri Platformu'nca Adana'da düzenlenen aşure gününde dershanelerin kapatılması yönündeki çalışmalar hakkında 'Eğitim sistemi siyasetçilerin iki dudağı arasında olabilecek bir şey değildir. Altyapısının olması gerekiyor. 4+4+4 bunun bir rezil tarafıdır. Bunlar da bilimsel olarak konuşulmuş tartışılmış şeyler değildir. Bu duruma bilim insanlarının karar vermesi gerektiğine inanıyorum. Siyasetçilerin değil.'  şeklinde konuştu.

Alevi dernek başkanları da yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Aşure gününde sanatçı Sebahat Akkiraz bir konser verdi, katılanlara aşure dağıtıldı.



1

ÇAMUR KURUTMA TESİSİ 8 AY İÇİNDE DEVREYE GİRİYOR

2

KARATAŞ TARIMA DAYALI SU ÜRÜNLERİ VE SERA OSB DEĞERLENDİRİLDİ

3

ALTIN KOZA FESTİVALİ 22 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

4

BİLGİÇ: ÇUKUROVA EMEĞİN VE ÜRETİMİN SEMBOLÜDÜR

5

“NİSAN AYINDA MARKETTE 39 ÜRÜNÜN 28’SİNDE FİYAT ARTIŞI, 11’İNDE İSE FİYAT AZALIŞI GÖRÜLDÜ