Tarih: 24.06.2013 01:27

Ekrem Polat’a yeni görev

Facebook Twitter Linked-in

Adana(Ulus)--Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Evleri Sorumluluğuna Ekrem Polat getirildi.

ekrempolat_chp1Gençlik Evleri Sorumlusu Ekrem Polat, yeni görevinin tebliğ edilmesinden sonra ilk ziyaretini Adana Gençlik Evi’ne gerçekleştirdi. CHP Gençlik Kolları’nda Siyasal ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Ekrem Polat, 14 Nisan tarihinde 1. Olağanüstü Gençlik Kolları Kurultayı öncesinde CHP Adana İl Başkanlığı tarafından tedbirli olarak disipline sevk edildi, bu nedenle de CHP Gençlik Kolları Merkez Yürütme Kurulu’nda görev alamadı.

CHP Gençlik Kolları Merkez Yürütme Kurulu tarafından Gençlik Evleri projesi sorumluluğuna getirilen Ekrem Polat, bu göreve kendisini layık gören Genel Başkan İrfan İnanç Yıldız ve Gençlik Kolları MYK üyelerine teşekkür etti. Gençlik Evlerinin özgürlük yuvaları olduğunu belirten Polat, “ Adana, Muş, Konya ve Antalya’da Gençlik Evi mevcut. Ancak biz bu sayıyı Türkiye genelinde en az 40’a çıkarmayı hedefliyoruz. Bu proje sayesinde Gençlik Kolları üyelerimizin hem siyasal hem sosyal hem de kültürel anlamda nitelikler kazanmasına yardımcı olacağız. Önümüzdeki ilk seçim sürecinde bilinçli ve kendinden emin gençler olarak sahaya ineceğiz, partimizi iktidar yapmak için var gücümüzle çalışacağız”

iozdis_ekrempolatEkrem Polat’ın Adana Gençlik Evi ziyaretine Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Özdiş te katıldı. Özdiş, CHP’de gençliğin çok önemli olduğunu, seçimlerde gençliğe çok önemli görevler düşeceğini kaydetti.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —