Elveda Katya’da Adanalı Sanatçı

19.12.2012 15:35:15

Elveda Katya’da Adanalı Sanatçı


Mustafa ARIK-İstanbulkinanir1elveda_katya

Başrollerini Kadir İnanır, Caner Cindoruk ve Rus oyuncu Anna Andrusenko'nun  paylaştığı “Elveda Katya”nın galası Maslak Tim Show Center'daki bir davetle gerçekleştirildi.

Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilerek kaleme alınan “Elveda Katya”nın galasına katılanlar arasında Karadenizli ünlü iş adamı Yılmaz Ulusoy'da hazır bulunurken ''Kadir Bey için hiç kötü filmi yoktur. Bu filmi de büyük bir merakla izleyeceğim. O bizim toprağımızın çocuğu ve benim için eşi bulunmaz bir insan.'' yorumlarında bulundu.

Elvede Katya ekibi, basın mensupları için poz verdi  ve soruları cevaplayandırdı. Elvede Katya ekibi, filmden oldukça ümitli olduklarını izleyicilerin bu filmi çok beğeneceklerini ümit ettiklerini ifade ettiler.

Kadir İnanır'ın yaşadığı rahatsızlıktan sonra çektiği ilk film olma özelliği taşıyan film ile ilgili ünlü oyuncu ''Bu konuyu daha sonra konuşuruz. Önce izleyici bir filmi izlesin. Bu konuları konuşacak çok zamanımız olacak'' ifadelerini kullandı.

Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görülen film ve filmin ödüllü oyuncusu Anna Andrusenko'nun heyecanı dikkatlerden kaçmadı.(Mustafa Arık)

 

 



1

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

2

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

3

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

4

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

5

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI