Tarih: 28.01.2013 12:04

Emin adamlarla ilerliyoruz

Facebook Twitter Linked-in

ads_kamp1PTT 1'inci Lig'de geçen hafta evinde Boluspor’a yenilen Adana Demirspor, Rize deplasmanında 2-1 galibiyetle alınan 3 puanın sevincini yaşıyor.

Mavi Lacivertli ekibin Teknik Sorumlusu Mustafa Uğur, zorlu bir mücadeleden zaferle çıktıkları için sevinçli olduklarını söyledi.  Oyuncularını kutlayan başarılı Teknik Direktör Uğur,”ADS olarak çok zor bir müsabakayı daha kazandığımız için mutluyuz. Futbolcularım sahada doğru olanı yaptı ve sevinen taraf olduk. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. İç ya da deplasman fark etmeksizin her maça galibiyet için çıkıyoruz. İkinci yarının en formda takımıyla oynadık. Mustafa hocanın gelmesiyle farklı bir kimliğe bürünmüş. Kazandıkları için oyuncularımı kutluyorum'

Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Mustafa Denizli, son iki maçta en az 4 puan hedeflemelerine rağmen başaramadıklarını belirterek, 'Rize'de ne için olduğumu biliyorum. Rizelilerin bizden beklentilerini biliyorum. Bu uzun ve zorlu bir yolculuk. Bundan sonra da böyle durumlar olacak. Ama üzüntümüzü çok kısa yaşarız. Bu maraton bizim bizden beklentileri olanlara cevap verebileceğimiz bir maraton olduğunu düşünüyorum. Zorlu bir yarışın içerisindeyiz. Bunlar yaşanacak. “ şeklinde konuştu.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —