EMNİYET MÜDÜRÜNDEN VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ’A BRİFİNG

19.02.2020 18:06:28

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ’A BRİFİNG


İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Adana genelinde ve ilçelerde asayiş ve güvenliği sağlamaya yönelik gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Vali Mahmut Demirtaş’a brifing verildi.
İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya Vali Demirtaş’ın yanı sıra; İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gazi Demir, ilçe emniyet müdürleri ile emniyet yetkilileri katıldı.
Vali Demirtaş’ın, ilin asayişini ve vatandaşın güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalardan ve verdikleri bilgilerden dolayı emniyet mensuplarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediği toplantı, İl Emniyet Müdürlüğünce Adana genelinde yapılan asayiş çalışmaları, trafik denetimleri, kaçakçılık ve narkotik alanlarında yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgilerin verilmesinin ardından değerlendirmelerde bulunulmasıyla sürdü.



1

“KAÇAK YAPILARA GEÇİT VERİLMEMELİ”

2

BULUT: MİLLET AÇLIKLA BOĞUŞURKEN SARAY SALTANAT SÜRÜYOR

3

2024’TE IPARD PROGRAMINA 50 PROJE BAŞVURUSU

4

SON DAKİKA… CHP SEYHAN BAŞKAN VEKİLİ ADAYI AKKAN

5

CHP’DE SEYHAN ALARMI! BAŞKAN VEKİLLİĞİ İÇİN CAVİT ARI ADANA’DA