EMO’dan “Proje Hazırlama Eğitimi” kursu

9.09.2012 10:54:03

EMO’dan “Proje Hazırlama Eğitimi” kursu

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Adana Şubesi tarafından “Elektrik İç Tesisleri Proje Hazırlama Eğitimi” açıldı.
EMO Şube binasında 2 gün süreli eğitime 25 Elektrik Mühendisi katılıyor. EMO Meslek İçi Sürekli Eğitim Merkezi (MİSEM) eğitmeni Elektrik Mühendisi Orhan Örücü tarafından verilen kursu tamamlayan ve yapılacak sınavda başarılı olanlara sertifika verilecek.
MİSEM Eğitmeni Orhan Örücü, eğitim kapsamında kuvvet, aydınlatma, reaktif güç kompanzasyonu tesisleri, koruma, haberleşme, yangın haber verme, güvenlik ve benzeri sistemlerin teknik gereksinimlere uygun projelendirilmesini sağlamak olduğunu söyledi.
EMO Adana Şube Başkanı Mehmet Mak, bu yıl açılan 9 kursa meslektaşlarından 139 kişinin katılarak sertifika aldığını söyledi. Kursların üyelerden gelen talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda açıldığını belirten Mak, “YG tesislerinde İşletme Sorumluluğu eğitimi” nin İskenderun’da, Patlayıcı/Parlayıcı ortamlarda elektriksel Güvenlik Temel Eğitimi, Elektrik SMM, Enerji Naki Hatları Proje, Yangın Algılama ve Uyarma Sistemleri, Katodik Koruma, Enerji Kimlik Belgesi Uzmanı (Yeni Tasarlanan Bina), Elektrik Tesislerinde Topraklamalar ve Elektrik İç Tesisleri Proje Hazırlama eğitimlerinin ise Adana Şubesi’nde verildiğini sözlerine ekledi.



1

CHP’NİN DANIŞMA KURULU TOPLANTILARI BAŞLIYOR

2

YÜREĞİR BELEDİYESİ UYARDI

3

ENERJİSA’DAN KARATAŞ’TA SÜRDÜRÜLEBİLİR BALIKÇILIĞA TAM DESTEK

4

M1 ADANA AVM’DEKİ “İYİLİK” TEMALI KERMES ZİYARETÇİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

5

DİKKAT! FAZLA D VİTAMİNİ ZEHİRLEYEBİLİR!