EMRAH KOZAY CHP ÇUKUROVA’DA BÖYLE KAŞILANDI
SİYASET 16.02.2024 19:04:00 0

EMRAH KOZAY CHP ÇUKUROVA’DA BÖYLE KAŞILANDI

Seyhan Belediye Başkanlığına aday olan ancak Çukurova İlçesinden Belediye Başkan Adayı gösterilen Av. Emrah Kozay, il başkanlığı döneminde 30 yıl aradan sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandıklarını söyledi

 

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı dana Milletvekili Burhanettin Bulut’un ısrarları sonucu Seyhan’a başvurmasına rağmen Çukurova’dan aday gösterilen Av. Emrah Kozay, partisinin Çukurova İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Emrah Kozay burada yaptığı konuşmada, İl başkanlığı döneminde CHP’nin 30 yıl aradan sonra Zeydan Karalar’ın adaylı ile seçimi kazandıklarını belirtti. Kozay, bu seçimde de Özgür Özel’in Genel Başkanlığında Adana’da Büyükşehir dahil, Seyhan ve Çukurova’yı da yeniden kazanacaklarını  ifade etti. CHP’nin Çukurova Belediye Başkan Adayı Emrah Kozay, önümüzdeki haftadan itibaren sahaya çıkacaklarını da kaydetti.

 

KOZAY’DAN İL ZİYARETİ

CHP’nin Çukurova Belediye Başkan Adayı Emrah Kozay Adana İl Başkanlığını da ziyaret ederek İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu’nu ziyaret etti. Kozay ziyareti, X sosyal medya hesabından,”Çukurova İlçe Örgütümüzün ardından İl Örgütümüzde İl Başkanımız Anıl Tanburoğlu ve il yöneticilerimizle bir araya gelip, kucaklaştık. Önümüzdeki süreçte birlikte yürüteceğimiz çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunup, Çukurova’yı her alanda nefes alan, mutlu insanların kenti yapma kararlılığımızı yineledik.” ifadeleri ile paylaştı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°