Tarih: 07.06.2013 14:25

En büyük yatırım insana olan yatırımdır

Facebook Twitter Linked-in

Kişisel Gelişim uzmanı Dil Eğitmeni Kubilay Gündüz, “‘En Büyük Yatırım İnsana olan Yatırımdır’ dedi.

kisiselGündüz,  Çelebi otomotiv sahibi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çelebi ve müdürlerinde aralarında bulunduğu  yaklaşık 90 kişiye ‘Kişisel gelişim’ eğitimi verirken, “Hayatımıza her gün yeni kavramlar giriyor. Bunlardan bazıları unutulup giderken, bazıları, sanki yıllardır kullandığımız, konuştuğumuz kavramlarmış gibi yer ediyor. Bu kavramlar hayat tarzımızı, dünyaya bakışımızı, ilişkilerimizi, kaynaklandığı kültürün havasını taşıyarak etkiliyor. İşte bu kavramlardan biri de, son yıllarda çok revaçta olan kişisel gelişimdir” dedi.

HAYATI YÖNETMEK

Çalışma ortamı konusunda ciddi eğitimlerin yapılması gerektiğini vurgulayan Gündüz; şirketlerde çalışan personelin motive edilmesi, insan ilişkileri, yöneticilere protokol kuralları, liderlik ve yöneticilik gibi  konularında anlatılması gerektiğini hatırlattı.

3 gün süren eğitimde Kubilay Gündüz,  “Kişisel gelişim, en genel ifadeyle, gittikçe vahşileşen bir dünyada ayakta kalabilmenin, maneviyat krizi yaşayan Batı'nın çırpınışını ifade eder. Onca refaha ve imkana rağmen, batılı insan mutlu ve huzurlu değil. Zira medeniyetleri maddi değerler üzerine kurulu. Tarihleri ve kültürleri kalıcı, köklü bir huzur sağlamaya elverişli değil. Sayısız terapi yöntemlerinin ve Uzakdoğu felsefeleri başta olmak üzere farklı yönelişlerin bu kadar yaygınlaşması bu yüzden. Kişisel gelişim de bu yönelişin başka bir yüzü. Kendine güven duygusu edinebilmek, hayatla baş edebilmek için bir yöntemdir” dedi.

Çelebi Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çelebi’de bu eğitimlerin her zaman kendilerine ve personeli için faydalı olacağını belirterek, eğitmen Kubilay Gündüz’e teşekkür etti.

Eğitim sonrası kurum yöneticilerine ve işçilerine sertifika verilecek.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —