Tarih: 12.05.2015 11:39

En fazla ziyaret edilen Şehir Adana

Facebook Twitter Linked-in

Akdeniz Bölgesi'nde en çok ziyaret edilen şehrinin Adana olduğu bildirildi.

Otobüs bileti satın alma platformu ClickBus 2015 yılında bölge bölge otobüsle en fazla ziyaret edilen illeri inceledi. Akdeniz Bölgesi’nde en fazla otobüs seyahati yapılan şehir Adana oldu. Adana’yı Antalya takip ederken, en fazla ziyaret edilen üçüncü şehir ise Mersin oldu.
Türkiye 80'den fazla otobüs firması iş birliğiyle 5 bin 300'den fazla güzergâha pratik ve kolay bir şekilde otobüs bileti alma imkânı sunan ClickBus, bahar aylarının başlangıcında Akdeniz bölgesine gerçekleştirilen seyahat rotalarını inceledi. 2015 yılı temel alınarak yapılan araştırmada yılın ilk 4 ayında Akdeniz Bölgesi’nin en fazla ziyaret edilen ili Adana olurken, ikinci sırada Antalya, üçüncü sırada ise Mersin yer aldı.
Türkiye genelinde 2015 yılının ilk dört ayında otobüs seyahatlerinde ise lider başkent Ankara oldu. Ankara'yı İstanbul, İzmir ve Konya takip etti.
Akdeniz'e yolculuk yapmak isteyenler için Ankara-Adana otobüs biletleri 43 TL, Ankara-Antalya biletleri 57 TL ve Ankara-Mersin biletleri 39 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —