Tarih: 23.11.2016 08:14

ENERJİNİN ZİRVESİ ADANA'DA TOPLANIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye enerji piyasasının tüm kesimlerinin en önemli buluşması noktası olan 7’nci Türkiye Enerji Zirvesi yarın Adana’da toplanacak.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından düzenlenen 7. Türkiye Enerji Zirvesinde yarın başlayacak ve 26 Kasım’da sona erecek. 8'i özel 100'e yakın katılımcının yer aldığı toplam 20 oturumun gerçekleştirileceği Enerji zirvesinin bu yılki teması 'Doğu Akdeniz' olacak. 7. Türkiye Enerji Zirvesi'ne Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, TBMM Enerji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz da katılacak.
Zirvenin açılışında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 'Zirve Özel Oturumu'nda gazeteci ve moderatörlerin enerji piyasasına ilişkin sorularını yanıtlayacak. KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı, zirvenin ikinci gününde 'KKTC Özel Oturumu'nda Doğu Akdeniz enerji jeopolitiği ve Kıbrıs enerji sektörüne ilişkin son gelişmeleri değerlendirecek.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —