ERDEM: SOSYAL BELEDİYECİLİKTE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYORUZ
Manşet Haber 22.12.2020 17:20:23 0

ERDEM: SOSYAL BELEDİYECİLİKTE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYORUZ

ERDEM: SOSYAL BELEDİYECİLİKTE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYORUZ



Ceyhan Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yetiştirdikleri ürünleri Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne kayıtlı ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara ücretsiz dağıtılacağını açıkladı.
Park ve Bahçeler ekipleri tarafından gerçekleştirilen kışlık sebzelerin 2 Hafta önce ekilmeye başlandığı ifade edilen Ceyhan Belediyesi açıklamasında, “Yaklaşık 2 dönümlük arazi üzerinde yer alan sebzeler vatandaşların hizmetine sunulması için 1 aya kadar bitmiş olacak” diyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ekipleri ziyaret ederek kendi elleriyle sebzelerden ekti. 'Her şey vatandaşlarımız içindir' dedi.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, açıklamasında şu göürşlere yer verdi:
“Bu ürünlerin ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak olması bizlere ayrı bir azim katıyor' Ceyhan Belediyesi ekipleri vatandaşların her alanda ücretsiz olarak katkı sağlamayı hedefliyoruz. Aynı zamanda ekonomiye de katkı sağlayarak Ceyhan'ı her alanda sosyal belediyecilik anlamında kalkındırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yetiştirdiğimiz ürünleri dar gelirli ailelerin, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza ücretsiz olarak vereceğiz. Ceyhan halkının her zaman yanındayız'

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°