Erken teşhis hayat kurtarır
Manşet Haber 2.04.2016 21:29:46 0

Erken teşhis hayat kurtarır

Erken teşhis hayat kurtarır

Adana'da Kansere karşı farkındalık yürüyüşü yapıldı.  Kanser Haftası Etkinlikeri kapsamında, Adana Dr.Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Bahçesinde,  Kanserde farkındalık oluşturmak amacıyla Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü yapıldı.

erken_teshis_kanser_yuruyusAdana Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinin ev sahipliğinde, Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneğinin düzenlediği farkındalık yürüyüşüne, Adana Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, hastane ve dernek yöneticileri, akademisyenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılara Tsirt dağıtıldı.
Yürüyüşte kanserden değil geç kalmaktan korkmak gerektiği, Erken Teşhisle hayat kurtarılabileceğine değinildi.

erken_teshis_kanser_yuruyus (1)Adana Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, kanserle mücadelede halkın bilinlendirilmesi ve farkındalık yaratılmasının önemli olduğunu belirterek, kurum olarak bu tür bilinçelendirme etkinliklerinde STK’larla ortak çalışmaktan ve destek olmaktan memnuniyet duyuyoruz''dedi.erken_teshis_kanser_yuruyus (2)
Hafta boyunca ‘’kansERKEN yaşamak’’ erken teşhis hayat kurtarır sloganıyla alış veriş merkezlerinde  standlar açılarak  broşürler ve hediyeler dağıtılacak, kamu hastanelerinde ney dinletileri gerçekleştirilecek.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

21.7° / 13.4°