Eşinin tabutuna sarıldı, polis selamı verdi

29.10.2012 15:49:26

Eşinin tabutuna sarıldı, polis selamı verdi

Adana(Ulus)--Şırnak'ta kent merkezine teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru İbrahim Engin, memleketi Adana’da toprağa verildi. Şehit polisin 2 aylık eşi Merve cenaze töreninde eşine selam durdu, “Bende polis olacağım.” diye konuştu.

İzmir Bornova’da doğan 30 yaşındaki şehit polis İbrahim Engin için Adana Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Vali Hüseyin Avni Coş, CHP Milletvekili Turgay Develi, Ak parti Milletvekili Şükrü Erdinç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, askeri ve mülki erkan, şehit polisin babası, annesi, ikiz olan polis kardeşleri, 2 aylık hamile eşi Merve Engin ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Merkez Camii’nde yapılan saygı duruşundan sonra kılınan cenaze namazından sonra şehit polis İbrahim Engin Adana Kabasakal mezarlığı’nda toprağa verildi.
Merkez camii’ndeki cenaze töreninde şehit polisin annesi ve yakınları bayılınca, 112 acil ekipleri tarafından tedavi edildi. Şehit Polisin eşi Merve Engin eşinin tabutuna sarıldı, “Ben de polis olacağım aşkım.” diye konuştu.



1

TANBUROĞLU: KAZANAN ADANA OLDU

2

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

3

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

4

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

5

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM