FİKRET YENİ AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU
Manşet Haber 15.03.2023 18:15:36 0

FİKRET YENİ AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

FİKRET YENİ AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU






AK Parti Adana önceki dönem İl Başkanı ve son seçimde Seyhan Belediye Başkanı aday olan Av. Fikret Yeni, 14 Mayıs 2023 seçimleri için Milletvekili aday adaylığını açıkladı.





 Ak Parti Adana İl Başkanlığı’nda aday adaylığını açıklayan Fikret Yeni yaptığı başvuru ve basın açıklaması sonrası Cumhur İttifakı paydaşları Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanlıklarına giderek MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı ve BBP İl Başkanı Ahmet Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.





Yeni,  milletvekili aday adaylığı açıklamasında, “Şahsımda, uzun yıllardır bu büyük davaya hizmet etmiş, sizlerin iltifatı ve destekleriyle partimizin birçok kademesinde görev almış bir kardeşiniz olarak yeni yüzyılın inşası için tarihi öneme sahip olan 14 Mayıs seçimlerinde vekaletinize talip olmak için bugün yola çıkıyorum. Tüm hemşehrilerimin destekleri ile ülkemizin gelişiminin devamı, hedeflerinin başarıya ulaşması için zaman mefhumundan bağımsız şekilde çalışmaya niyet ettik ve bugün bu niyetimizi yaptığımız başvuru ile fiiliyata geçirdik” ifadelerine yer verdi.







Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24° / 12.4°