Bir İlke Daha İmza Attı
EĞİTİM 5.06.2014 08:45:19 0

Bir İlke Daha İmza Attı

Bir İlke Daha İmza Attı

sukru uguzAdana’da Prof. Dr. Şükrü Uğuz ve Ece Edil Akman  tarafından kurulan G Kids (Üstün zekalı ve yetenekli çocuklar için eğitim merkezi) bu kez de Çağ Üniversitesi’nin katkılarıyla tüm çocukların faydalanabileceği bir yaz okulu projesine imza atıyor.

Daha önce sadece üstün zekalı ve yetenekli çocukların faydalanabildiği eğitimler, yaz tatilinin on günlük kısmında kendini geliştirmek ve eğlenceli vakit geçirmek isteyen çocuklara da verilebilecek. Çağ Üniversitesi kampüsünde gerçekleştirilecek eğitimlerde amaç zeka gelişimini hızlandıracak, eğlenirken öğretecek aktivitelerle çocukların yeteneklerini keşfetmelerini ve geleceğe daha olumlu bakabilmelerini sağlayabilmektir.

Kuruculardan Ece Akman proje ile ilgili şöyle konuştu:

“zeka gelişimlerine katkıda bulunabilmek için onlarla birlikte on gün boyunca çeşitli aktiviteler yapacağız. Unutulmaması gereken en önemli şey, zekanın geliştirilebilir olduğudur. Çocukların ilgi alanlarının saptanması ve yetenekleri doğrultusunda eğitim almaları, toplumun ihtiyaç duyduğu başarılı ve mutlu bir nesil yetişebilmesi için anahtar rolü oynamaktadır. Bu çalışmalarımızda bizden hiç bir zaman desteğini esirgemeyen ve çocuklarımızın gelişimleri için her türlü imkanı sağlayan Çağ Üniversitesi yöneticilerine ve ekibine sonsuz teşekkür ederiz.’’

 

Back to school - elementary school pupil raising hand

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.6° / 15.6°