Gezi moralinde Dilek Feneri

4.07.2013 18:49:48

Gezi moralinde Dilek Feneri

cos_polis_moralVali Hüseyin Avni Coş, Gezi Parkı olayları sırasında görev yapan polis memurları ile bir araya geldi.

Atatürk Parkı’nda Çevik Kuvvet polisine pilav üstü tavuk ve ayran ikram eden Vali Coş, bu kez İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'ndeki yemekte polis memurları ile bir araya geldi. Vali Coş, mesai kavramı gözetmeksizin çalışan polislerin yoğun günler yaşadığını söyledi.

Vali Coş, olayların polisler üzerinde yarattığı olumsuz etkiyi ortadan kaldırmak için bir arada olduklarını belirterek, emniyet görevlilerinin provokatörlerin fiziksel şiddetine de uğradığını ifade etti.

Polis mensuplarının olaylar nedeniyle kendilerine vakit ayıramadığını dile getiren Vali Coş, 'Görev için sürekli ayaktaydılar. Olaylarda 40'ı aşkın arkadaşımız yaralandı. Bir kardeşimiz Şehit oldu. Tüm buların yanında, meseleyi yeteri kadar analiz etmeden, bilgi sahibi olmadan kanaat sahibi olan ya da olaylara eksik bakan kişiler tarafından da haksız eleştirilere maruz kaldılar. İnsafsız eleştirilere maruz kaldılar. Hatta hakaretlere maruz kaldılar. Sessiz çoğunluğun kendilerini desteklediği, gönül ve kalplerinin polis teşkilatımızla olduğunu ifade etmek ve onlarla beraber olduğumuzu, kederde ve kıvançta bu kardeşlerimizle aynı duyguları paylaştığımızı ifade etmek için bir aradayız' dedi.

polis_dilekVali Coş’un verdiği yemekte polis memurları dilek fenerleri uçurdu.



1

Ç.Ü’DE TANITIM, KARİYER VE MEZUNLAR GÜNÜ

2

EMRAH KOZAY’DAN 1 MAYIS MESAJI

3

“SİZİN HİÇ OTİZMLİ BİR ÇALIŞMA ARKADAŞINIZ OLDU MU?”

4

ŞAHİN BİLGİÇ’TEN ÖĞRENCİLERE HAYAT DERSİ

5

ZEYDAN KARALAR’I ZİYARET ETTİLER