Gökçe
Manşet Haber 11.02.2016 08:44:11 0

Gökçe'den Sözlü'ye Muhtar Yanıtı

Gökçe'den Sözlü'ye Muhtar Yanıtı

Büyükşehir Belediye Meclis Başkanlığını yargıya taşıyan MHP’li Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Meclis 1. Başkan Vekili Salih Gökçe, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün kendisi hakkında yaptığı açıklamalara yanıtı gecikmedi.

MHP'li Meclis 1.Başkan Vekili Salih Gökçe, Sözlü'nün açıklamalarının hukuka hakaret içeren ve hakimi eleştiren kısımlarına yargının yanıt vermesi gerektiğini ifade ederek, “Kendisinin seçildiği partinin 6 yıl genel başkan yardımcılığını yaptım. Ben muhtarlığa hiçbir zaman talip olmadım. Evet doğrudur. Kendisi lisede okur iken ben bu davaya hizmet ettim ve milletvekili adayı oldum' dedi.
TERBİYE HATIRLATMASI
Alınan yargı kararını tek bir hakim hanımın karar vermediğini ve oy birliği ile alındığını belirten Salih Gökçe, ‘Koltuğundan korkmasına gerek yok. Görevden alınmayacak ise telaş etmemeli. Onu görevden alacaklara da ben karar veremem. Koltuk taliplisi de değilim. Koltuğuna göz dikenler varsa başka yerde arasın o kişileri. Ben yeni meclis başkan vekili seçilmedim. Yerel seçimlerden 3 gün sonra başkan vekili seçildim. Ülkücü terbiyede varsa bir hata yüz yüze konuşulur. Kişinin arkasından konuşulmaz. Cevap verecek kadar da onurluyuz ve başımızda diktir' dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°