“Golf” aracı mezarlık içi taşıma aracı oldu
Manşet Haber 23.10.2012 17:27:17 0

“Golf” aracı mezarlık içi taşıma aracı oldu

“Golf” aracı mezarlık içi taşıma aracı oldu

Adana(Ulus)-- Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, satın aldığı 2 adet “golf aracını” Kurban Bayramı süresince engelli, yaşlı ve hasta vatandaşların, yakınlarının mezarlarına kolayca ulaşabilmesi için Mezarlık Müdürlüğü’ne tahsis etti.
Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Kamil Yiğenoğlu, Zihni Aldımaz’ın talimatıyla satın alınan 5 yolcu kapasiteli 2 golf aracının, mezarlık içerisinde taşıma yapacağını söyleyerek, “İlk etapta alınan 2 araç Arife günü ve Kurban Bayramı süresince Asri Mezarlığı’nda hizmet verecek. Deneyimli şoförlerin kullanacağı araçlar sayesinde özellikle engelli, yaşlı ve hasta vatandaşlarımız, yakınlarının mezarlarına kolayca ulaşabilecekler. Önümüzdeki dönemlerde yeni araçlar satın alarak diğer mezarlıklarımızda da aynı hizmeti vereceğiz” dedi.
VATANDAŞLAR MEMNUN
Arife günü öncesi Asri Mezarlığı’nda hizmete giren mezarlık içi taşıma aracıyla yakınlarının mezarlarına ulaşan vatandaşlar, uygulamadan çok memnun olduklarını söyleyerek, “Çok güzel bir hizmet. Belediye Başkanımız Zihni Aldırmaz’dan Allah razı olsun” dediler. Vatandaşlar, bundan böyle engelli, yaşlı veya hastaların, yakınlarının mezarlarına çok rahat ulaşabileceklerini sözlerine eklediler.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°