GÖREVİNİ SERTAN DURAN’A DEVRETTİ

23.05.2017 17:34:27

GÖREVİNİ SERTAN DURAN’A DEVRETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı seçilen Sertan Duran, selefi Yusuf Baş’tan görevi devraldı.
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, iki yıldır yürüttüğü görevi, halefi Sertan Duran’a devretti. İl Başkanlığı binasında yapılan devir-teslimde sade bir tören tercih edildi. Halef-Selef başkanlar, partinin daha çok başarısı yönünde olumlu mesajlar verdiler.
MHP Adana’nın yeni İl Başkanı Sertan Duran, milliyetçi-ülkücü hareketin günlük politikaların çok üstünde bir dava hareketi olduğunu vurguladığı konuşmasında, birlik ve beraberliği ön plana çıkaran mesajlar verdi. Duran “Milliyetçi Hareket Partisi ülküleri ve ilkeleri olan bir partidir. Bu davada 48 yıllık bir emek var. Daha da ötesinde vatanın, milletin bekası uğruna daha çocuk yaşlarda cezaevlerinde yatan Taşmedreseli ağabeylerimizin çilesi, binlerce şehidimizin hakkı var. Kuşkusuz bu bir bayrak, bir sancak yarışıdır. Yusuf Ağabeyle iki yıldır beraber çalışıyoruz. Yusuf Başkan’ımdan aldığımız sancağı daha yukarılara taşımanın çabası içinde olacağız.” diye konuştu.
“Daima birlik ve beraberliği pekiştirmenin çabasını vereceğiz” diyen MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, “Küçük olsun, bizim olsun demeyeceğiz. Büyük olsun hepimizin olsun. Zaten bu davanın kendisi büyüktür. Yediden yetmişe, geçmişten geleceğe herkesi kucaklamayı arzuluyoruz.”şeklinde konuştu.mhp adana devir teslim (3)



1

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

2

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

3

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

4

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

5

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA