Tarih: 30.01.2020 22:54

GÖRHAN CHP ÇUKUROVA İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY

Facebook Twitter Linked-in

Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Ali Deniz Görhan CHP Çukurova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
1997 Adana doğdumlu olan Ali Deniz Görhan, İlk ve orta öğretimimi Adana'da tamamladı. Halen Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi. Görhan, CHP’deki çalışmaları ile ilgili, şöyle dedi:
“2015 yılında Çukurova Gençlik Kolları Lise Komisyonu başkanı olarak başladığım faaliyetlerimi gerek üniversite gerekse sokaklarda örgütlenerek sürdürdüm. 2018 yılında partimizin İl Gençlik kollarında yönetim kurulunda yer aldım.Hukuk fakültesinden başlattığım örgütlenme çalışmamı diğer fakülte ve kulüplerde aktif olarak devam ettiriyorum.
Pek çok sivil toplum kuruluşunun sosyal sorumluluk faaliyetlerinde görev aldım. Halen Çukurova Üniversitesi öğrenci kulüplerinde aktiviteler gerçekleştirmekteyim. Gençlerin partimize aktif katılımı ve üniversite yapılanmasını geliştirmek,Çukurova gençliğini hak ettiği noktaya taşımak idealiyle Çukurova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na adayım. Gençler kazanacak, Çukurova kazanacak!”





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —