Güreşin yıldız şampiyonları

4.03.2013 23:19:24

Güreşin yıldız şampiyonları

Adnan Menderes Spor Salonu’nda 3 gün süren Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi.

24 ilden yaklaşık 400 sporcunun katıldığı şampiyona’da Ceyhan Belediye Başkanı ve Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Sözlü, Kulüp Yöneticilerine, teknik heyete, hakem ve antrenörlere ATOSEV’de bir yemek verdi.

yildizguresiSözlü, Güreş Federasyonu olarak, ata sporu güreşe önem verilmesi gerektiğini hatırlatarak, “Müsabakaya katılan tüm sporcularımıza, yöneticilere, antrenörlere, hakemlerimize ve idarecilerimize böyle bir organizasyonda görev aldıkları için öncelikle teşekkür etmek istiyorum.  Burada genç sporcularımız var. onlara Asrın Sporcusu olarak bilinen, eski parlamenter, Federasyon Başkanımız Hamza Yerlikaya’yı örnek alarak çalışmalarını öneriyorum” dedi.

Aa sporu olan Güreş’in olimpiyatlardan çıkartılma girişimleri olduğunu da belirten Sözlü, “ Güreş kamuoyunda büyük tepki çeken bu yanlıştan en kısa zamanda dönülecektir. Bu girişim inşallah sonuçsuz kalacaktır ve bugünün yıldızları, yarın bu olimpiyatlarda madalyalar kazanarak Ay Yıldızlı şanlı bayrağımızı göndere çektireceklerdir. Ben bu vesile ile başta il müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkese yeniden teşekkür ediyor, takımlarımıza da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Madalya töreninde sporcuların, Olimpiyat simgeleriyle yaptıkları kapanış gösterisi büyük ilgiyle izlendi.

Toplam 10 sıklette gerçekleşen müsabakalarda kilolarında birinci gelen sporcular şöyle: 42 kiloda Utku Doğan, 46 Kiloda Enes Durmaz, 50 Kiloda Mehmet Yüce, 54 Kiloda Ahmet Göl, 58 Kiloda Sadullah Kaydı, 63 kiloda Veli Er, 69 Kiloda Kamil Kaydı, 76 Kiloda Burak Şahin, 85 kiloda M. B. Atalay Subaşı ve 100 kiloda Selim Böke.

 

 

 

 



1

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

2

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

3

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

4

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

5

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA