Hadi, Tesislerin sorumlusu oldu

10.06.2013 09:47:36

Hadi, Tesislerin sorumlusu oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğü tarafından Akdeniz Oyunları’nda 4 branşın gerçekleştirileceği Adana ile futbol ile boksun yapılacağı Mersin’in Tarsus ilçesi’nin sorumluluğuna getirildi.

fazlibayram_tesisAkdeniz Oyunları’nın Mersin’de Genel Koordinatörlüğünü Bekir Korkmaz, Adana Koordinatörlüğünü Vedat Kahyalar yaparken, Adana’da gerçekleştirilecek kano, kürek, hentbol ve binicilik müsabakaları ile  Mersin’in Tarsus ilçesinde yapılacak futbol ve boks müsabakalarının ve tesislerin sorumluluğu Hadi’ye verildi.

Birçok Balkan, Avrupa, Akdeniz Oyunları, Dünya ve 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda görev alan Hadi’nin deneyimlerinden yararlanılacağı belirtildi.

Yüreğir Serinevler Atletizm  Eğitim Merkezi  Tesisleri’nde yapılan toplantıda, 20-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek “2013 Mersin 17. Akdeniz Oyunları’’ kapsamında görev ve sorumluluklar belirlendi.  Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Personel  Eğitim Daire Başkanı Ahmet Ak,  Teftiş Kurulu Başkanı Murat Kocakaya, Sağlık İşleri Daire Başkanı Sultan Seyhan ile Şube Müdürü Murat Erkici, Adana Şube Müdürü Mustafa Uyanık ile Cemal Demirağ’ın katıldığı toplantıda, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi’ye Adana ile Tarsus’un sorumluluğu verildi.

 



1

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

2

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

3

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

4

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

5

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR