Tarih: 28.02.2014 09:59

Halkın İktidarını Kuracağız

Facebook Twitter Linked-in

zeydan_karalar_halkin_baskani (1)Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, toplumun her kesimden yoğun ilgi gördüklerini ve yerel seçimleri kazanarak halkın iktidarını kuracaklarını söyledi.

Mirzaçelebi Mahallesi’ndeki toplantıda konuşan  Zeydan Karalar, en değerli koltuğun halkın gönlündeki koltuk olduğunu söyledi.Karalar, “Bence en değerlisi vatandaşın gönlündeki koltuktur. Bizde sizlere layık olacağız. Her zaman söylüyorum onur duyduğunuz bir belediye başkanı olacağım. Ben sıradan bir belediye başkanı olmam. Ben tipik bir belediye başkanı olamam. Vatandaşın her sorunu ile ilgilenirim. Yani temizlik yapmak, çıkmaz sokağı açmak, kapalı semt pazarı, spor kompleksleri bunları zaten yapacağız. Evlatlarımızın uyuşturucuya teslim olmasına da engel olacağız.  Seyhan, Adana’nın merkezi, Adana’nın kalbi. Seyhan demek Adana demektir. Seyhan Adana’nın en önemli yerlerinden biri olmalı. Ancak saat 8’den sonra sokağa çıkamıyorsunuz. Bunları ben biliyorum. İnsanlar Akşam sokağa çıkmaya cesaret edemiyor. Bu sokakları rahat gezilen sokaklar haline getireceğiz, getirmeliyiz“ şeklinde konuştu.

zeydan_karalar_halkin_baskani (2)Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Azim Öztürk’ü övmeyi çok istediğini ancak övecek bir hizmetin olmadığını söyledi. Karalar, “Hepiniz buraya hizmetin olmadığından şikâyetçisiniz. Buralar yıllar yılı ihmal edildi. Yıllar yılı çivi dahi çakılmadı. Ama bende şunu söylemek istiyorum, 10 yıl belediye başkanlığı yapacağım ama bütün vaktimi burada harcayacağım.  Yani onlar başka yere hizmet ediyor, bizler ihmal edilen yerlere hizmet edeceğiz. 2014 yılındayız yani 21. asır ama biz sineği konuşuyoruz. Belediye başkanı bunları şimdiye kadar çözmeliydi. ‘Bizler kan ağlayan esnafın sorunlarını nasıl çözeriz?’ onu konuşmalıydık. ‘İşsizliğe nasıl çare oluruz?’ onu konuşmalıydık. Bu kenti yönetenler hiçbir şey yapmamış. Ben isterdim ki; ‘Belediye başkanı şu hizmetleri yapmış, geri kalanları da ben yapmak istiyorum.’ demeyi çok isterdim ama olmuyor. Gidiyorum Azim Öztürk’ün yaptığı hizmetleri soruyorum ama cevap veren dahi olmuyor. Ben adamı övmek istiyorum, kimse bir şey söylemiyor” dedi.

BİRLEŞTİRİCİ GÜÇTE BİRLEŞELİM

zeydan_karalar_halkin_baskani (3)Herkesi Cumhuriyet Halk Partisi etrafında birleşmeye davet eden Zeydan Karalar, bu anlamda kadınların erkeklerden daha fazla sahaya indiğini belirterek başarının kadınlarla geleceğini söyledi. Karalar, “Bütün oylar Türkiye’nin birleştirici gücü Cumhuriyet Halk Partisi’nde toplanmalı. Önümüzde önemli bir seçim var. Bu seçimde sizler çocuklarınızın geleceği için oy kullanacaksınız. Sizler torunlarınızın geleceğini oylayacaksınız.  Birçok toplantıya katılıyoruz. Bu toplantılara erkek kadar kadın geliyor. Kadınlar diyor ki ‘Siz gönderemediniz, biz göndereceğiz’ diyor. Kurutuluş savaşında olduğu gibi kadınların olduğu yerde başarı olur. İnşallah bu seçimleri de kadınlarımızın emeği ile kazanacağız” ifadelerini kullandı.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —