KARADEMİR:
SİYASET 26.04.2018 23:24:33 0

KARADEMİR:'HARAMİLERİN SALTANATINI YIKACAĞIZ'

KARADEMİR:'HARAMİLERİN SALTANATINI YIKACAĞIZ'

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanlığından CHP’den Milletvekili aday adaylığı için istifa eden Semih Karademir, ZMO Adana Şube yönetimine son kez başkanlık yaptı ve veda etti.

CHP’den Milletvekili aday adaylığını açıklayan Ziraat Mühendisi Semih Karademir, “Başakların hasadında haramilerin saltanatını yıkacağız.” dedi. “İnsanın aç olmadığı, Hayvanın aç olmadığı, toprağın aç olmadığı bir ülke yaratıncaya kadar bu mücadelemize devam edeceğiz” diyen Karademir, sosyal medyadaki paylaşımında şöyle dedi:

“ Haziran'ın aydınlığında bu ülkede kardeşliği yeniden kuracağız. Tek adam rejimine karşı parlamenter demokratik sisteminin devamı mücadelesine katılmak üzere şube başkanlığını yaptığım TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi Başkanlığından istifa ettim.
Öncelikle bana üç dönem boyunca bu değerli görev için destek veren Ziraat Mühendisliği Camiasına, her konuda uyumlu bir çalışma örneği gösteren yönetimdeki arkadaşlarıma, oda çalışanlarımıza, Tarımsal alandaki çalışmalarımızı kamuya ulaştırılmasında katkı koyan basınımızın değerli emekçilerine ve her konuda bana destek olan aileme teşekkür ediyorum.
İNSANIN AÇ OLMADIĞI, HAYVANININ AÇ OLMADIĞI,TOPRAĞININ AÇ OLMADIĞI BİR ÜLKE YARATINCAYA KADAR BU MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ.”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°