Tarih: 24.02.2013 15:15

Haşmet Biçer yönetimiyle sahaya indi

Facebook Twitter Linked-in

Adana(Ulus)-- Olağanüstü kongrede CHP Çukurova İlçe Başkanlığına seçilen Haşmet Biçer, yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile birlikte mahalle toplantılarını başlattı.

chpbeyazevlerBeyazevler Mahallesi’nde yapılan ilk toplantıya Milletvekili Turgay Develi, CHP İlçe Başkanı Haşmet Biçer, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Polat, ilçe yöneticileri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri Beyaz Evler Mahallesinden kalabalık bir topluluk katıldı.
CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer ve yöneticiler, toplantı öncesi Beyaz Evler Mahallesi’nde kurulan pazarı gezerek esnaflarla görüştü. Mahallelilerin ve esnafın sorunlarını dinleyen CHP İlçe Başkanı Haşmet Biçer, her mahallede bu tür toplantı yapacaklarını söyledi.
Çukurova ilçesi için örnek projeleri olduğunu belirten CHP İlçe Başkanı Biçer, etkinlik ve çalışmalarda tüm üyelerin katılımını ve desteğini beklediklerini, oluşturacakları komisyonların da kısa sürede çalışmaya başlayacağını kaydetti. Biçer, hedeflerinin Çukurova’da girmedik ev sıkmadık el bırakmamak ezilmedik olduğunu söyledi.

chp_bevlere


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —