HATİPOĞLU, “YENİ 1 SEYHAN” PROJELERİNİ ANLATTI
SİYASET 7.03.2024 18:42:00 0

HATİPOĞLU, “YENİ 1 SEYHAN” PROJELERİNİ ANLATTI

AK Parti Seyhan İlçe Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, projelerini açıkladı, Seyhan’ın son 10 yılda çok şey kaybettiğini vurguladı, “Bizim hareket noktamız AK Parti belediyeciliğidir.”dedi.

AK Parti Seyhan İlçe Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, projelerini açıkladı, Seyhan’ın son 10 yılda çok şey kaybettiğini vurguladı, “Bizim hareket noktamız AK Parti belediyeciliğidir.”dedi. 

“Yeni 1 Seyhan” adıyla projelerini açıklayan Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, projeleri Seyhan’ın geleceği, Seyhan’ın hak ettiği hizmete kavuşması, kaybedilen yılların telafisi, “Yeni 1 Seyhan” için hazırladıklarını kaydetti. “Seyhan’ın derdiyle dertlenen, Seyhan’a aşık, Seyhan’a sevdalı herkesle hep beraberiz. Bizim Seyhan’a sözümüz var, çocuklarımıza, gençlerimize, abilerimize, ablalarımıza sözümüz var. Caddelere, sokaklara, kaldırımlara sözümüz var” diye başlayan Hatipoğlu, lansmanı“Tutmaya ant içtiğimiz sözlerimizi, umudu, geleceği konuşacağız. Hizmeti, özveriyi, gerçek belediyeciliği, Yeni 1 Seyhan’ı konuşacağız” diye konuştu.

Seyhan’ın üzerindeki ölü toprağını atacaklarını vurgulayan Hatipoğlu, şunları söyledi: 

KAYBEDİLEN 10 YILI TELAFİ EDECEĞİZ 

“Seyhan için hazırladığımız projelerle, vizyonumuzla, dik duruşumuzla, hevesimizle ve heyecanımızla Cumhur İttifakı olarak Seyhan’ımızın üzerindeki ölü toprağını atacağız. Seyhan’ı gerçek belediyecilikle buluşturup, geleceğe, Türkiye Yüzyılı’na taşıyacağız. Daima ileriye koşan bir Seyhan için çalışacağız. Çünkü Seyhan’ı sevmek Seyhanlı herkesi sevmektir. Hayata geçireceğimiz her projemizde, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla, insanımızı yönetimimizde merkeze koyarak, bütüncül bir bakış açısıyla, yepyeni bir yönetim yaklaşımıyla Seyhan için geliyoruz. Buradaki dostlarımızla, teşkilatlarımızla, hep birlikte Seyhan’ımıza kendimizi adayacağız. Kibirsiz, bahanesiz, kapısı herkese açık, dertleri kendi derdimiz gibi göreceğimiz bir yönetimle Seyhan için hazırız, heyecanlıyız ve kararlıyız.  Bizim hareket noktamız sayın Cumhurbaşkanımız liderliğindeki eser belediyeciliğidir, gerçek belediyeciliktir, AK Parti belediyeciliğidir.  Seyhan 10 yılda çok şey kaybetti. Bizler sizlerin desteğiyle başa gelerek kaybettiğimiz bu yılları, Cumhur İttifakı olarak durmadan, yorulmadan çalışarak telafi edeceğiz. Ben Seyhan’daki 850 bin kişinin başkanlığına değil, kardeşliğine talip oldum ve bu uğurda yola çıktım. Daha iyi bir Seyhan mümkün. Küllerinden yeniden doğacak bir Seyhan. Yüzlerin güldüğü, neşenin eksik olmadığı, sokakların, caddelerin umutla dolduğu bir Seyhan. Seyhan gecesiyle, gündüzüyle, insanıyla, hayvanıyla, toprağıyla, havasıyla öyle bir yer ki adeta işlenmemiş bir elmas. AK Parti belediyeciliği ise gerçek belediyecilikte adeta bir sanatkar. Seyhan’ı parlatmaya, herkesin imrendiği, gıpta ettiği, örnek aldığı bir mücevher yapmaya kararlıyız.” 

Seyhan’ın ve Seyhanlıların ihtiyaçları için nice projeler ve çözümler hazırladıklarını bildiren Hatipoğlu, “Seyhan’ı hak ettiği yere Cumhur İttifakı olarak 5 yılda, belki de daha kısa sürede getireceğiz. Kaybettiğimiz zamanı telafi edeceğiz. Ben başkan olmak için çalışmıyorum. Kırılmış kalpleri onarmak için, gönüllere girmek için, yüzleri güldürmek için, tüm Seyhan’ı kucaklamak için, Seyhan’ı (Yeni 1 Seyhan) yapmak için çalışıyorum. Seyhan benim evim, Seyhan benim ailem, Seyhan benim sevdam. İnsan sevdası için çalışmaz mı, çabalamaz mı? Çabasız aşk mı olur? 1 Nisan’da Yeni Seyhan’a, gerçek 1 Seyhan’a, küllerinden yeniden doğmuş 1 Seyhan’a hazır olun.” diye konuştu. 

Ak Parti Seyhan Adayı Erdal Hatipoğlu’nun proje tanıtımına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Ömer Çelik, Milletvekilleri, Ak Parti ve MHP İl Başkanları, Yüreğir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, belediye başkan ve adayları ile Cumhur İttifakı ilçe başkanları katıldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°