Tarih: 17.10.2012 12:19

Hekimler çözüm arıyor

Facebook Twitter Linked-in

Adana-Osmaniye Tabip Odası Yönetim ve Aile Hekimliği Komisyonu Üyeleri İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer ve Adana İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Cem Uraldı’yı ziyaret ederek sorunlarına çözüm istedi.
Tabip Odası Başkanı Dr. Ali İhsan Ökten ve beraberindeki heyet Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer’e yeni görevinde başarı diledi, özel, kamu, üniversite ve ASM’lerde görev yapan sağlık çalışanı ve hekimlerin karşılaştığı sıkıntı ve son zamanlarda artan şiddet olayları hakkında bilgi verdi, çözüm arayışı ve önerilerde bulunuldu.
Halk Sağlığı Müdürü Dr. Cem Uraldı’ya Aile Hekimliğini ilgilendiren konu ve sorunlar aktarıldı. Özellikle Aylık çalışma formları, Rapor Merkezi kurulması, Kan grubu tayinleri, Tek tip program kullanılması, Veri girişleri, Defin ruhsatları, Aile Hekimliği Sözleşme içerikleri ve Esnek mesai çalışmalarındaki eşitsizliklere çözüm önerisi sunuldu.
Önerilerin çözümü için azami gayreti göstereceğini belirten Halk Sağlığı Müdürü Dr. Cem Uraldı, sıkıntıların farkında olduklarını, yakın zaman da sorunların çoğunun çözülmüş olacağını söyledi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —