HEMŞİRELER FORMALARINI GİYDİ

5.05.2022 13:04:31

HEMŞİRELER FORMALARINI GİYDİ






Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 1. Sınıf öğrencileri düzenlenen törenle Formalarını giydi.





Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleşen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Prof. Dr. Neslihan Boyan, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Evşen Nazik,akademisyenler, aileler ve öğrenciler katıldı.





Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören Hemşirelik Bölümü’nü birinci sırada kazanan Selin Tekin’in konuşması ile devam etti.





Prof. Dr. Nazik,hemşirelik mesleğinin kutsallığını dile getirdi, Dekan Prof. Dr. Boyan da, hemşireliğin yaşama, canlıya, insana özel olarak ’CAN’a saygıyla başladığına dikkati çekerek, formanın mesleki ve etik değerlerin, saygınlığın, profesyonelliğin sembolü olduğunu söyledi.





Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz ise, Hemşirenin eğitiminde klinik beceri yetkinliği kazanmasının çok önemli olduğunu ifade ederek, “Öğrenme sürecine ne kadar çok dâhil olursanız o derece başarılı olursunuz.” dedi.





Lisans yerleştirme sınavında ilk üçe giren öğrenciler ile törene katılan tüm 1. sınıf öğrencilerine kimlikleri takıldı, öğrenciler formalarını giydi.




1

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

2

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

3

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

4

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

5

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI