Her Akşam Bir Mahallede Film

12.07.2013 12:57:53

Her Akşam Bir Mahallede Film

film_gösterimiBüyükşehir Belediyesi Sanat TIR’ının dün akşamki durağı Yüreğir’in Yavuzlar Mahallesi oldu.

Aksantaş TOKİ konutlarında düzenlenen etkinlikler Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nun konseri ile başladı. Hacivat-Karagöz gösterisine mahalleli büyük ilgi gösterdi.

Yaptıkları her hizmette muhtarların katkısı olduğunu anlatan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, birinci prensiplerinin tasarruf yaparak hizmet götürmek olduğunu, kanalizasyon, yağmur suyu kollektörü, içme suyu, yeşil alan çalışmaları gibi her türlü hizmeti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sanat TIR’nın bir kardeşlik projesi olduğunu vurgulayan Zihni Aldırmaz, “Bu proje ile kardeşlik duyguları tüm Türkiye’yi etkileyecek ve birlik beraberlik mesajları verilecek. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Zihni Aldırmaz’ın konuşmasının ardından etkinliklere sema gösterisi ve Türk Halk Müziği konseri ile devam edildi. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği sanatçıları seslendirdikleri türkülerle binlerce kişiyi coşturdu. Yavuzlar Mahallesi Aksantaş TOKİ konutlarındaki Büyükşehir Belediyesi Sanat Tırı etkinlikleri film gösterimi ile sona erdi.

 



1

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

2

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

3

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

4

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

5

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR