Hizmetin En İyisini Vereceğiz
Manşet Haber 23.12.2013 13:56:22 0

Hizmetin En İyisini Vereceğiz

Hizmetin En İyisini Vereceğiz

ada-doruklular2MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, en iyi hizmeti vermek için göreve talip olduklarını söyledi.

Ceyhan Doruklular Kültür ve Dayanışma Derneği’nce düzenlenen toplantıda konuşan Hüseyin Sözlü, Ceyhan’dan ayrılmadıklarını, Adana’nın bir bütün şehir olduğundan dolayı hizmetleri tüm Adana geneline yayacaklarını ifade etti. Sözlü, “Biz yönetim anlayışımız gereği belediye başkanlığımız süresince hizmetin en iyisini verme gayreti içinde olduk. Ceyhan’da üç dönemde de muhalefetten seçilmiş bir belediye başkanı olarak hiçbir zaman mazeret üretmedik. İktidarın tüm baskılarına rağmen dimdik durarak kendimiz ürettik, kendimiz gerçekleştirdik.” dedi.

Doruklular derneği toplantısına MHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Duru, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram, Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Türkeş Filik, Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, Aladağ Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu, Adana Ceyhan Doruklular Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Meryem Abatay Uyan ile Adana’da yaşayan çok sayıda Doruklu katıldı.

ada-doruklular4

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°