HÜSEYİN SÖZLÜ’DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI
Manşet Haber 8.12.2023 21:58:48 0

HÜSEYİN SÖZLÜ’DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI

HÜSEYİN SÖZLÜ’DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI

MHP’den 3 dönem Ceyhan ve geçen dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sözlü, yeniden büyükşehir belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu açıkladı.

Sözlü, MHP’den aday adaylığı başvurusu ile ilgili açıklamasını 3 dönem başkanlık yaptığı Ceyhan’dan partisinin ilçe başkanlığından yaptı. Sözlü, sosyal medya hesabından, “Hüseyin Sözlü ‘nün siyasi varlığı ve siyasi başarısı, Milliyetçi Hareketin bir askeri ve Sayın Devlet Bahçeli'nin emrinde başlamıştır. Bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir.” diye paylaştı.

Hüseyin Sözlü, X hesabından video paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin ortaklaşa yürüttüğü, liderlik ettiği Cumhur İttifakı’nın durumunun ne kadar sağlam olduğunu gördüm Ceyhan’da. Sayın Genel Başkanımın liderliğinde, beş defa müracaat ettim sayın Genel Başkanımız beşinde de onurlandırmıştır. Altıncı defa müracaat ettim. Şunu açık ve net söylüyorum ki; MHP’de bizimle ilgili değerlendirme ne olursa olsun, ben olurum veya başka bir arkadaşımız olur, MHP veya AK Parti’den olur Cumhur İttifakı’nın adayı Hüseyin Sözlü’nün duruşunda bir dalgalanma olmayacaktır. Hüseyin Sözlü varlığını,  siyasi varlığı ve siyasi başarısı, Milliyetçi Hareketin bir askeri ve Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde 1999'da başlamıştır. Bundan sonra da sonuç ne olursa olsun aynı şekilde devam etmiştir ve aynı şekilde devam edecektir.’

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°