Huzurevi yaşlılarına moral
Manşet Haber 24.03.2015 23:01:18 0

Huzurevi yaşlılarına moral

Huzurevi yaşlılarına moral

5ocak_lionsYhuzurevi (2)Adana 5 Ocak Lions Kulübü Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevi sakinlerine yemek verdi.

Kulüp Başkanı Ayşe Aslan, yaşlıların kendileri için her zaman önemli olduğunu, bu geleneği her yıl sürdürdüklerini ifade etti. Aslan,”Amacımız yılda bir kez de olsa Huzurevinde kalan ve elleri öpülesi yaşlılarımıza saygımızı göstermek istedik. Hepimizin ailesinde büyüklerimiz var. O nedenle burada bizimle olan yaşlılarımızda bizim ailemiz gibi. Onlara bir akşamda olsa böyle güzel bir ortam yaşatmanın güzel duygularını hep birlikte paylaştık.”diye konuştu.

Turgut Özal Bulvarı Mado Güzelyalı Şubesi’ndeki yemeğe geçmiş dönem Genel Yönetmeni Lion Bülent Şen, Genel Yönetmen 2. Yardımcısı Lion Ömer Ruhi Eryurt, 2 Kesim Başkanı Lion Berna Ateşoğlu, 5. Kesim Başkanı Naime Arıcıoğlu, 5 Ocak Lion Kulübü Başkanı Ayşe Aslan, yönetim kurulu ve üyeleri, Huzurevi Müdürü Nurdan Avcı, Yaşlılar Haftası için düzenlenen panele katılmak üzere Adana’ya gelen Prof. Dr. Nuray Kırdı, Prof.Dr. Nuran Akdemir, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı Genel Başkanı Gülgen Dural ve Tuğçe Türten de katıldı.5ocak_lionsYhuzurevi (1)

Adana Huzurevi Müdürü Nurdan Kama bu tür etkinliklerin huzurevi sakinleri için önemli olduğunu ve motivasyon sağladığını kaydetti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

21.7° / 13.4°