İç giyim koleksiyonu Türkiye’de

20.12.2012 01:09:44

İç giyim koleksiyonu Türkiye’de



İç giyim bir bayan için özel bir yerdedir. Bu özel dünya bir bayanı kendisine iyi ve ya kötü hissettiren etkilere sahiptir. Bir bayan iç giyim konusunda kendini ne kadar iyi hisseder ise dış dünyaya da kendini öyle yansıtır. Bu bakımdan iç çamaşırları bir bayan için en önemli konulardan biridir.
İç giyim konusunda kendini iyi hisseden her bayan bu hissiyatını dış dünyaya da yansıtır. Bu açıdan iç çamaşırları bir bayan için en önemli konulardan biridir diyebiliriz. Her kesim için günümüzde alternatiflerin mevcut olması ile artık herkes kendi zevkine uygun olan seçenekleri bulabiliyor. Geçmişten günümüze kadar modası geçmemiş olan jartiyer takım modelleri piyasada tekrar canlandı. Jartiyerler konusunda piyasada oluşan bu canlılıktan bayanların bu konuda talep kar olduklarını gösteren bir durumdur. Jartiyer takım çeşitleri için internetten de alternatifler görülebiliyor. İç giyim dünyasının bir bayan için bu kadar önemli olması sadece iç giyim dünyasını değil aynı zamanda özel hayatları da canlandıran bir durumdur. Bu neden ile bayanların bu konudaki hassasiyetinin aslında sadece iç çamaşırı zevkinden kaynaklanmadığını söyleyebiliriz.
İç giyim alanına giren ayrı bir kategori de seksi gecelik modelleridir. Bayanlar bu modeller arasından kendi zevklerine uygun olanı seçerek temin edebiliyorlar. Ayrıca artık her gün yeni bir çeşidi çıkan bu ürün sayesinde herkes kendini farklı bir dünyada bulabiliyor. Seksi gecelik çeşitleri bugün piyasada en çok bulunan ürünlerden biridir.



1

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

2

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

3

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

4

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

5

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR