“İktidar yolunda ilerliyoruz”
Manşet Haber 14.04.2015 19:06:44 0

“İktidar yolunda ilerliyoruz”

“İktidar yolunda ilerliyoruz”

muzeyyen_sevkin_yufka_aciyor (1)Cumhuriyet Halk Partisi  Adana Milletvekili Adayı, Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Müzeyyen Şevkin, Türkiye’nin birleştirici gücü CHP’nin emin adımlarla iktidara yürüdüğünü belirtti.

7 Haziran 2015’te yapılacak milletvekili seçimleri için aday arkadaşlarıyla birlikte çalışmalara hızlı bir şekilde başlayan Müzeyyen Şevkin, Kozan’ın Hamamköy Mahallesi muhtarı Atilla Ünal tarafından organize edilen kahvaltılı toplantıda CHP’nin tüm kesimler için hayata geçireceği sosyal projeleri anlattı.
Kozan’daki 30’dan fazla muhtar ve CHP Adana Milletvekili Adaylarının yanı sıra partililerin katıldığı organizasyondan duyduğu mutluluğu dile getiren Şevkin, “Türkiye, zor bir süreçten geçiyor. Ülkemize ekonomik ve siyasi buhran yaşatan iktidarın artık vatandaş nezdinde inandırıcılığını kaybettiğini görüyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde tüm örgütlerimizle iktidar yolunda hızla ilerliyoruz” diye konuştu.muzeyyen_sevkin_chp_hamamkoy
“KILIÇDAROĞLU BAŞBAKAN OLACAK”
Baharın tüm güzelliklerinin yer aldığı, kır ortamında gerçekleşen toplantıda Kozan’a dair sorunları dinleyen, çözüm önerileri sunan Şevkin, kadınların yoğun emek harcayarak hazırladığı kahvaltı için de teşekkür etti. Toplantıda, Kozan merkez, mahalle ve köylerin geleceğine dair yeni fikirleri de paylaştı. CHP açısından verimli bir toplantı olduğuna işaret eden Şevkin, “Tüm vatandaşlarımızın 7 Haziran’da sandığa gideceğine inanıyorum. Adana’da birinci parti olacağız. Türkiye ise CHP iktidarıyla tanışacak. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu da başbakan yapacağız” diye konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°