Tarih: 01.10.2020 14:00

İLK ZİYARETİ KAYBEDEN İZGİOĞLU’NA!

Facebook Twitter Linked-in

MHP, Adana’da bir ilke imza attı. Kongrede güven tazeleyen Bünyamin Avcı, seçimi kaybeden rakibi ve eski il başkanı Mustafa İzcioğlu’nu ziyaret ederek örnek hareket oluşturdu.

Kongrede seçilerek MHP Adana İl Başkanlığı görevinde güven tazeleyen Bünyamin Avcı, aynı kongrede yarıştığı MHP Adana eski İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’nu ziyaret etti. Avcı’nın ilk dış ziyareti olan buluşma, İzgioğlu’nun Yüreğir ilçesindeki iş yerinde gerçekleşti. Avcı’yı ağırlayan İzgioğlu, ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirttiği konuğuna çay ikram etti. Sohbet konusu ise yerel ve genel gündem oldu.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Kongremizde ‘Kaybeden olmayacak’ demiştim. O kongrede Mustafa İzgioğlu kaybetmedi, Bünyamin Avcı da kazanmadı; kazanan Milliyetçi Hareket’tir. Sayın İzgioğlu ağabeyimizdir, arkadaşımızdır. Misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum. Ülkemize, Liderimize, Hareketimize layık olmak istiyoruz. Kardeşlik hukukunda sevgi, saygı, tevazu, hoşgörü ve muhabbet esastır. Yeni dönemde bu temel değerleri bayrak yaparak kenetleneceğiz ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin bizden istediği başarıyı elde edeceğiz.” dedi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —