İLKHABER GAZETESİ 21. YAŞINDA
MEDYA 2.03.2024 16:41:00 0

İLKHABER GAZETESİ 21. YAŞINDA

Yayın hayatına 2004 yılında başlayan ve Adana'dan Mardin'e kadar geniş bir okuyucu kitlesine sahip olan İlkhaber Gazetesi, 21. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Doğru ve tarafsız haberciliği ilke edinerek Adana'dan Mardin'e kadar geniş bir okuyucuya sahip olan İlkhaber Gazetesi, bölgenin yanı sıra Türkiye'nin nabzını tutmaya devam ediyor. 

21 yıllık yayın hayatı boyunca birçok ödüle layık görülen, her zaman objektif ve tarafsız haberciliği ile öne çıkan İlkhaber Gazetesi, yayınlandığı bölgede, en çok okunan gazetelerinden biri olma başarısını sürdürüyor.

Önümüzdeki yıllarda da doğru ve tarafsız haberciliği ile okuyucularına hizmet etmeye devam edecek olan İlkhaber Gazetesi'nin 21. kuruluş yıl dönümü düzenlenen yemekte kutlandı.

Arslan Güneydoğu Gazetecilik Matbaacılık ve Kağıtçılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve İlkhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halil Arslan, Bereket Sofrası'nda düzenlen yemekte, kuruluş yıl dönümü pastasını keserek günün anlamına dair konuşma yaptı.

İlkhaber Gazetesi'nin artık dijital platformlarda da her geçen gün güçlendiğini ifade eden Halil Arslan, "Gazetemiz, bölgemizin ve ülkemizin en önemli haber kaynaklarından biri olmayı sürdürecek. Sağladığımız bu başarıyı, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm ekip arkadaşlarımızın desteğiyle sürdüreceğiz. Gazetemizin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm çalışanlarımıza ve okuyucularımıza teşekkür ediyorum." dedi.


Anahtar Kelimeler: İLKHABER GAZETESİ . YAŞINDA

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.6° / 15.6°