İMO’ da Başkan Nazım Biçer
Manşet Haber 20.02.2014 13:53:51 0

İMO’ da Başkan Nazım Biçer

İMO’ da Başkan Nazım Biçer

imo_demokrat_2014İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi’nde yönetime seçilen Demokrat Mühendisler Grubu  Yönetim Kurulu ilk toplantısında görev bölümü yaptı. Nazım Biçer başkan seçildi.

İki yıldır TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreterliğini yürüten Nazım Biçer Şube Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi.  İMO Adana Şube Yönetim Kurulu Sekreter üyesi olarak Suphi Civelek, Sayman Üye olarak ise Duygu Argunşah görev aldı. Volkan Engin, Hıdır Çak, Abdullah Ayaydın ve Ahmet Berdan Dinçyürek yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı. Şube İKK Temsilciliği görevini A. Berdan Dinçyürek üstlendi. İMO Adana Şube yönetim kurulu yedek üyeliklerinde ise Halide Erkişi, Tuna Sağol, Kamil Sürenkök, Ersoy Aybirdi, Nur Banu Işık, Rasim Can Mavruk ve Fuat Özbilen yer aldılar.

20.  Çalışma dönemi için görev alan İMO Adana Şube yeni yönetim kurulu üyeleri, son iki dönemdir Şube yönetim kurulu üyeliklerinde sorumluluk üstlenmiş olan meslektaşları Abdullah Bakır, Zekeriya Turanbayburt, Çağdaş Kaya, Emel Varkal ve E.Erinç Yalçınkaya’ya plaket vererek mesleğe ve örgütlenmeye olan katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

YAZARLAR

31° / 16.7°