İnsan Odaklı Belediyecilik Hizmeti
Manşet Haber 24.01.2014 05:52:06 0

İnsan Odaklı Belediyecilik Hizmeti

İnsan Odaklı Belediyecilik Hizmeti

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, belediyecilik anlayışlarının ”Önce İnsan Olacak. İnsanımızın Yüzünü Güldüremez iTorun AESOBsek Kendimizi Başarısız Sayarız” dedi.

Adana Taksici, Kamyoncu, Kamyonetçi, Nakliyeci ve Nakliyat Komisyoncusu Esnaf Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen AESOB Başkanı Kazım Barışık’ı ziyaret eden Abdullah Torun,

Ahi Evran Kültürünü yaşatan tüm esnaf ve sanatkârların, toplumun bel kemiği olduğunu söyledi. Esnaf ve sanatkârların, istihdam yaratan, vergisini ödeyen, ekonomide katma değer oluşturan, toplumsal barışa katkı sağlayan çok önemli bir topluluk olduğuna dikkat çeken Torun, “Bizim yönetimimizdeki Büyükşehir Belediyesi, toplumun tüm kesimleriyle birlikte esnaf ve sanatkârlarımız da çok daha mutlu bir kesim olacak. İnsanımızın yüzünü güldüremezsek, ne yaparsak yapalım, kendimizi başarısız sayarız. Bizim belediyecilik anlayışımızın odağında ‘önce insan’ olacak. Modern belediyecilik hizmetlerimizle, insanımızın yüzünü güldürme gayretinde olacağız. Bunun sözünü veriyoruz” dedi.

Sorunlarını Diyalogla Çözeceğiz

Yerel yönetimlerin, toplumun tüm katmanlarının sorunlarına kulak verip, katılımcı bir anlayışla hiçbir kesimi mağdur etmeden, halkın menfaati için hizmet üretmeleri gerektiğine dikkat çeken Abdullah Torun, “Bu anlayış doğrultusunda, toplumun önemli bir kesimini oluşturan esnaf ve sanatkârlarımızı rahatlatacak tedbirlerin alınması şarttır. Gerçek anlamda Ak belediyecilik ve Ak hizmetlerle tanıştıracağımız Büyükşehir Belediyesi ile yepyeni bir dönemi başlatacağız. 30 Mart seçimlerinden sonra, esnafımızın çok daha mutlu olacağı yeni bir dönemi taahhüt ediyor, sürekli diyalog halinde olacağımız siz değerli oda başkanlarımıza, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık ise konuşmasında, milletvekilliği döneminde Adana için hayli başarılı çalışmalar yaptığını belirttiği Abdullah Torun’un, seçildiği takdirde, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde de kente kalıcı hizmetler yapacağına olan inancını vurguladı ve başarılar diledi.

torun_essnaff

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°