İŞKAD dayanışması
Manşet Haber 29.09.2012 12:24:50 0

İŞKAD dayanışması

İŞKAD dayanışması

Adana(Ulus)--Adana İşkadınları Derneği (İŞKAD) üyelerinin dayanışması imrendiriyor.
İŞKAD Üyesi Gizem Geylani'nin sahibi olduğu Estelite Güzellik Merkezi'ni ziyaret eden İŞKAD yönetimi ve üyeleri Geylani'yle dayanışma örneği sergiledi. İŞKAD Başkanı Av. Elif Doğan Türkmen, dernek olarak üyeleriyle her geçen gün daha da büyüdüklerini belirttti. Üyelerinin dernekte etkinliğinin artmasının kadınların iş ve sosyal yaşamdaki konumunu da güçlendirdiğini kaydeden Av. Türkmen, toplumun iş yaşamındaki kadınlara büyük ihtiyacı olduğunu belirtti.

Av. Türkmen, İŞKAD'ın önce Adana'da sonra da Türkiye'de kadınların toplumsal yaşamda hak ettiği yerde olması için aktif çalışmalara öncülük yapacağını söyledi. İŞKAD'ın kurumsallaşma çalışmalarını tamamladığını ve artık hem kentin ekonomik hem de sosyal yaşamına katkı verecek projelerle kamuoyunun karşısına çıktığını dile getiren Av. Türkmen, Geylani'nin de bu çalışmalarda etkin rol almasını istedi. Av. Türkmen, Geylani'ye teşekkür belgesi de takdim etti.

Turgut Özal Bulvarı üzerinde hizmet veren merkezin sahibi İŞKAD üyesi Gizem Geylani ise misafirlerine gösterdiği konukseverlikle İŞKAD'lıların takdirini topladı. Geylani, konuklarının tümüne ücretsiz güzellik bakımı armağan etti ve İŞKAD'lıların gösterdiği nezakete teşekkür etti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°