Tarih: 23.06.2020 17:04

İYİ PARTİ’DE BOYVADAOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Facebook Twitter Linked-in






İYİ Parti Adana İl Başkanlığı 2. olağan kongresi yapıldı, başkan Göktürk Boyvadaoğlu yeniden il başkanı seçilerek güven tazeledi. İki adayın yarıştığı seçimlerde Boyvadaoğlu listesi 302, rakibi Birol Büyüköztürk ise 279 oy aldı.









Merkez Park Anfi Tiyatro Salonu’ndaki kongrede divan başkanlığını Kayseri Milletvekili Dursun Ataş yaptı. 120 kişiden oluşan kurucu yönetim kurulu üye sayısı 49 kişiye düşürüldü.









İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, kongredeki konuşmasında 2 yıldır yeni kurulmuş bir partinin il başkanı olmanın zorluklarını hep birlikte yaşayıp gördüklerini ifade ederek, “Kolay değildi çok zor günler geçirdik yeni kurulmuş bir partiyi aldık bugünlere getirdik. Bugün tam 600 delegenin 582’sinin katılımıyla gerçekleşen tam bir demokrasi şöleni yaşadık. Bu yarışın kazananı İYİ Parti oldu. Bundan sonra ilk iki senede yaşadığımız tecrübelerin üstüne ekleyerek seçilmiş il başkanı olarak partimizi büyütmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Adana, İYİ Parti’nin kalesi olacak. Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, herkesi kucaklayacağız. Amacımız İYİ Parti’yi birinci parti yapmak Genel Başkanımızı da Cumhurbaşkanı yapmak. Verdiğimiz bütün mücadele bu” diye konuştu.









İyi Parti İl kongresine, CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, İYİ Parti Adana Milletvekilleri İsmail Koncuk ve Metanet Çulhaoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi katıldı.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —