İYİ PARTİ BAŞKAN ADAYI KARALAR’A DANIŞMAN OLDU!
SİYASET 8.03.2024 13:16:00 0

İYİ PARTİ BAŞKAN ADAYI KARALAR’A DANIŞMAN OLDU!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin yeniden aday gösterdiği Zeydan Karalar, İyi Parti İl eski Başkanı Göktürk Boyvadoğlu’nu Seyhan Belediye Meclisinde listebaşı aday gösterirken, 2019 yılı İyi Parti Belediye Başkan adayı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin yeniden aday gösterdiği Zeydan Karalar, İyi Parti İl eski Başkanı Göktürk Boyvadoğlu’nu Seyhan Belediye Meclisinde  listebaşı aday gösterirken, 2019 yılı İyi Parti Belediye Başkan adayı Halil Şahan’ı  da kendisine başkan danışmanı olarak atadı.

Büyükşehir Belediyesi web sitesinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın eski danışmanı Mürüvet Sızlı’nın operasyonda tutuklanarak cezaevine gönderilmesi, Seyhan Belediye Başkan Adayı Ulaş Torors’un görevlerinden ayrılmasıyla boşalan başkan danışmanlıklarına bir yenisi daha eklendi. 2019 yılında İyi Parti’den Aladağ Belediye Başkan Adayı olan Halil Şahan ABB Başkanı Zeydan Karalar tarafından kendisine danışman olarak atandı. Halil Şahan Başkan danışmanlığı görevine başladı.

HALİL ŞAHAN KİMDİR?

Halil Şahan 1 Nisan 1982 de Adana’nın Aladağ ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini Çatalan İlköğretim Okulunda, lise eğitimi ise Adana Çağrı Bey Lisesinde tamamladı. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümüne girdi ve tarih öğretmeni olarak 2005 yılında mezun oldu. 2005-2007 yılları arasında Adana Düzey Dershanesi ve Modem Dershanesinde Tarih Öğretmenliği ve eğitim danışmanlığı yaptı. 2007 yılında Aladağ İdeal Başarı Dershanesini, 2008 yılında Adana Sarıçam Tek İdeal Dershanesini kurmuş ve bu dershaneleri 2014 yılına kadar yönetmiştir. 2019 seçimlşerinde İyi Parti’den Belediye Başkan Adayı oldu.


Anahtar Kelimeler: PARTİ BAŞKAN ADAYI KARALAR’ DANIŞMAN !

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°