JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ POZANTI
Manşet Haber 12.04.2018 00:06:57 0

JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ POZANTI'DA SON YOLCULUĞUNDA 

JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ POZANTI'DA SON YOLCULUĞUNDA 

Bitlis'te bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce araziye tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sefa İzbudak, memleketi Adana'nın Pozantı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sefa İzbudak'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Havaalanında Vali Mahmut Demirtaş'ın da katıldığı törenle karşılanmasının ardından Pozantı ilçesine bağlı Yukarı Belemedik Mahallesi'ndeki babaevine getirildi.

Avrupa Birliği (AB) Bakanımız ve Başmüzakerecimiz Sayın Ömer Çelik de şehidin kardeşlerine başsağlığı diledi.

Şehidin naaşı Yukarı Belemedik Göcekli İlköğretim Okulu bahçesine getirildi. Şehidin eşi Emine'yi yakınları teselli ederken,  11 aylık oğlu Talha askerlerin kucağında taşındı.

İl Müftüsü Hasan Çınar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından İzbudak'ın naaşı bir süre omuzlarda taşındıktan sonra Yukarı Belemedik Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Vali Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile askeri ve sivil erkan katıldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°