JMO’DA MEHMET TATAR YENİDEN BAŞKAN
Manşet Haber 28.02.2020 17:11:33 0

JMO’DA MEHMET TATAR YENİDEN BAŞKAN

JMO’DA MEHMET TATAR YENİDEN BAŞKAN


TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şubesi’nin 13. Genel Kurulu yapıldı, başkanlığa yeniden Dr. Mehmet Tatar seçildi.
Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şubesinin Genel Kurulunda seçilen Yönetim Kurulu üyeleri görev dağılımını yaptı. Başkanlığa Dr. Mehmet Tatar seçilirken, 2.Başkan Doç. Dr.Mustafa Akyıldız, Yazman İsmail Ergan, Sayman Meltem Akdoğan oldu. Edip Gedik, Emre Büyüközer, Mustafa Kemal Mengeloğlu da üye olarak görev aldı.
Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar yeni dönemde de TMMOB'nin ve jeoloji mühendisliğinin yanı sıra kamunun çıkarları doğrultusunda aynı heyecanla, aynı şevkle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Jeoloji mühendislerinin istihdam sorununun giderilmesinin, yeni dönemde de öncelikli olarak takip edecekleri konuların başında yer alacağını ifade eden JMO Adana Şube Başkanı Tatar sözlerini şöyle tamamladı;
“Yeni dönemde daha önce olduğu gibi halkımızın yararına olan her girişimin bir parçası olacağız. Özellikle doğal afetler konusunda kamuoyunu aydınlatıcı çalıştay, sempozyum, panel gibi etkinliklerimizi sürdüreceğiz. Ülkemizin ve kentimizin kalkınması için, bilimsel gerçekliğe dayalı, mesleki tecrübelerimizin ışığında bilgi ve birikimimizi halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Jeoloji Mühendisleri olarak ülke sorunlarına karşı gerekli çözüm önerileri üretme konusunda her türlü çalışmalara devam edeceğiz. Bu sebeple tüm meslektaşlarımı daha güçlü bir Jeoloji Mühendisliği Odası için birlikte çalışmaya, üretmeye, mesleğimize ve meslek odamıza sahip çıkmaya davet ediyorum”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°