“Kadınlarımıza çok güveniyorum”
Manşet Haber 1.01.2013 15:19:52 0

“Kadınlarımıza çok güveniyorum”

“Kadınlarımıza çok güveniyorum”

Adana(Ulus)--CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı avukat Soner Çetin çalışmalarını  Ziyapaşa, Mirzaçelebi, Emek, Serinevler ve 19 Mayıs mahallelerinde toplantılarla sürdürdü.

Kadınların desteğini fizikteki dalga teorisine benzeten Çetin, “Büyük bir yüzeyin suyla kaplı olduğunu düşünün. Atılan her taş yeni bir dalga kaynağı oluşturur. Bir süre sonra bu dalga tüm yüzeyi kaplamış olur.  Suya bir taş atıldığında dalgalar her yana yayılır. Kadınlarımız da bizim için yeni bir dalga kaynağı olmuştur” dedi.

KADIN DESTEĞİ OLMADAN BAŞARI OLMAZ

Kadınların desteğini almayan hiçbir siyasi oluşumun başarı şansı olmadığını söyleyen Çetin, “Kadınlarımızla yaptığımız her toplantı yeni bir dalga kaynağı oluşturduğundan Adana’nın her tarafına yayılmış durumdayız. Kadınlarımızın oluşturduğu bu dalgayla birinci tur tamamlandı. Bu dalga, Adana’nın her yanını kapladı. Halkın arasında bu maya tuttu. Bunda kadınlarımızın emeği büyük oldu” diye konuştu.

Her gün 5-6 mahallede ev toplantısı yapan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Avukat Soner Çetin, kadınlara “Komşularınıza bizi anlatın, partimizi anlatın. Kadın istihdamına en büyük ağırlığı bizim vereceğimizi, güzel günlerin yakın olduğunu anlatın” çağrısında bulundu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°