Tarih: 03.05.2016 23:54

Karaisalı’da “Tuvalet Ayıbı”

Facebook Twitter Linked-in

karai2Yapıldığı ve hizmete girdiği yıllarda Karaisalı’nın gelişmişliğiyle özdeşleştirilen Özel İdare İlhanı’nda, tuvaletlerin kapısına ‘Arızalı’ ibaresi yer alan yazılar asılarak hizmete kapatıldı.

MANTIKLAR ALMIYOR
Karaisalı Meydanı’nda yer alan ve bir ölçüde ilçenin de simgesi haline gelen Özel İdare İşhanı, yakın geçmişte Kaymakamlığa devredildi. 15 işyerinin ve bir kütüphanenin bulunduğu işhanında, Karaisalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD) ile CHP İlçe binası da yer alıyor. İlçenin aynası konumundaki işhanında son günlerde mantıkların almadğı ‘tuvalet vakası’ yaşanıyor.

ÇAĞDIŞI KARAR
Kaymakamlık uhdesinde olan işhanında kimin, ne şekilde ve neden aldığı bilinmeyen kararla geçtiğimiz günlerde halkın en yoğun uğrak yeri olan işhanında tuvaletlerin kapısına ‘Arızalı’ yazısı asılarak kapatıldı. Burada bulunan kütüphanenin kendi tuvaleti olduğu için sıkıntı oluşmazken, vatandaşlar ve işyeri sahipleri durumdan mağdur oldu.

HEDEF CHP Mİ?
Ortaya çıkan ‘Tuvalet ayıbı’ nedeniyle her ne kadar, arızalı açıklaması yapılsada yurttaşlar bu kararın CHP’ye karşı bir uygulama olabileceğini iddia ediyor. Bazı yurttaşlar “CHP ve KARSİAD’a karşı bir yıldırma politikası olabilir. Yoksa arızalı tuvaletlerin yapılması çok da zor değil. Tabiki arıza varsa. Bu yaşananlar ilçemiz adına utanç veridir” yorumunda bulundu


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —