Tarih: 31.12.2019 16:58

KARALAR ÇALIŞANLARI İLE BAYRAMLAŞTI: BU KATIR BU YÜKÜ ÇEKMİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar dün belediye çalışanları ile buluşarak onlara yaptığı hizmetlere anlattı. Hedeflerini ortaya koyarak belediye çalışanlarından isteklerini sıraladı ve arkasından Yılbaşı için tıpkı Seyhan Belediyesi’nde başkanlık yaptığı dönemde olduğu gibi 200 lira harçlık vererek onların sevgisi kazandı.
ASKİ’nin yaptığı hizmetlerin yanında belediyenin çalışmalarından kesitler sunularak hazırlanan slayt gösteriminden sonra söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’nın üçte birinin asbestli borudan su içtiğini söyledi ve bunun bir tehlike olduğuna işaret etti. Asbestli borudan su için halkı bu eziyetten ve sağlıksız ortamdan kurtarmanın kendilerinin öncelikli görevleri arasında yer aldığını belirten Karalar, “2 bine yakın kişiyi işten çıkardığımı söylüyorlar. Yalan konuşuyorlar. Bu katır bu yükü çekmiyor. O vakit çekebileceği kadar yük atmak lazım. Biz de bu nedenle işçi çıkardık” diyerek eleştirilere yanıt verdi.
KHK’lı çalışanların tüm maaş alacaklarını ödediklerini belirten Başkan Karalar, belediye çalışan memurların fazla mesai ücretlerini alamadıkları yönünde sosyal medyada çığırtkanlık yaptıklarını da bildiğini belirtti ve ekledi. ‘Size söylüyorum o twit atanlar. KHK’lının maaş alacağı durur iken sizin fazla mesainizi ödeyemem. Aklınızı da başınıza devşirin.’ Başkan Zeydan Karalar, oturarak maaş alma döneminin de sona erdiğine değinip “Bizim belediyelerden Yılmaz Büyükerşen’in belediyesini ve onu örnek gösterenler çoğunluktadır. 31 Mart sonrasında Türkiye Zeydan Karalar’ı konuşacak dedim ve öyle de oluyor” sözleriyle bir tartışmayı da alevlendirmiş oldu.
BENİM OLDUĞUm YERDE KALABALIĞA GEREK YOK
Adana’da son bir haftadır aşırı yağmurların yağdığını ve belediye olarak halkın yanında yer aldıklarını söyleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yağmur sularının tahliyesi için merkezi Hükümetin 80 milyon liralık kredi çıkaracağının sözünü verdiğini belirtti. Karalar, yağmur sularının tahliyesi için acilen bir proje hazırladıklarını ve Ankara’ya sunacaklarını da müjde olarak verdi. Başkan Karalar, kendisinin olduğu yerde fazla insana da gerek olmadığını söyleyerek boy göstermek adına birilerinin yağmur nedeniyle mağdur olanların yanında durarak poz vermelerinin de hiçbir anlam taşımadığını söyleyerek eleştirileri yanıtlamış oldu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —