KARALAR KOZAN’DA KİMLERLE GÖRÜŞTÜ?
Manşet Haber 3.02.2023 14:20:46 0

KARALAR KOZAN’DA KİMLERLE GÖRÜŞTÜ?

KARALAR KOZAN’DA KİMLERLE GÖRÜŞTÜ?






Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,  Kozan İlçesindeki bal üreticileri, mevsimlik tarım işçileri, kadınlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.









CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi'nin de katıldığı görüşmelerde ABB Başkanı Zeydan Karalar, Kozan’da yapılan ve yapılacak hizmetlere değindi, yapılan kreşler, parklar, yol, altyapı ve üstyapı hizmetlerini anlattı, Kozan’ın köylerinde 40-50 yıldır çözülmeyen problemlerin halledildiğini, her şeye rağmen eksiklerin bulunduğunu ama hepsinin çözümü için çalışmaya devam etiklerini ifade etti.





ZOR KOŞULLAR GERİDE KALIYOR









Büyükşehir Belediyesi’ni çok zor şartlarda devraldıklarını, aradan geçen sürede mali disiplin ve yönetim anlayışı değişikliği ile borçlanmadan hizmet edebilir hale geldiklerini vurgulayan Karalar, her geçen gün daha iyi hale geldiklerini bildirdi.





Yedigöze Barajı’ndan bölgeye su getirecek çok önemli bir projeyi de hayata geçireceklerini açıklayan Karalar, Kozan’a bir de arıtma yapacaklarını dile getirdi.









Halkın parasını en iyi şekilde koruyarak hizmet ettiklerini kaydeden ABB Başkanı Zeydan Karalar,  toplantıya katılan üreticilerin, işçilerin ve kadınların sorularını da yanıtladı. Karalar, halkın ihtiyaç ve isteklerinin karşılanması için ne gerekiyorsa yapılacağını ifade etti.





Sokak canlıları sorununa da değinen Başkan Zeydan Karalar, problemin; kısırlaştırmanın büyük oranda artırılmasıyla mümkün olacağını, ilçe belediyeleriyle dayanışma içinde olunması gerektiğini söyledi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°